BCF International Engels
BCF International Nederlands
  • +31(0) 546 868 245

Cadeaukaart verpakkingen

 

BCF International is hét adres voor al uw cadeaukaartverpakkingen. Een dergelijke verpakking dient uiteraard van een luxe uitstraling voorzien te worden, wat vraagt om een optimale balans tussen een degelijke constructie en de gewenste look and feel. Bij BCF International staan uw wensen centraal; wij proberen dan ook zoveel mogelijk met u mee te denken, zodat we samen tot de gewenste verpakking voor uw cadeaukaart komen. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!  

 

De mogelijkheden

 

Naast standaard kadokaartverpakkingen kan BCF International schitterende omplakte scharnierdozen, sleeves en cadeaukaart dragers u ontwerpen en produceren. Deze verpakkingen zijn natuurlijk ook te gebruiken voor uw gamecard, smartcard, loyalty card of prepaid card.

Op het gebied van de afwerking van uw kadokaartverpakking heeft u alle keuze. Geeft u de voorkeur aan een gelamineerde cadeaukaart verpakking in mat of glans, een gelakte of een bedrukte giftcardverpakking? Het is allemaal mogelijk bij BCF International. Of het nu gaat om kaartverpakkingen voor tijdelijke spaaracties, grote oplages van gamecards of exclusieve limited editions in beperkte oplage, u bent bij ons altijd verzekerd van het gewenste eindresultaat.

 

Meer weten?

 

Wilt u graag meer informatie met betrekking tot onze diensten op het gebied van cadeaukaart verpakkingen, neemt u dan gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden, en kunnen u indien gewenst ook van een deskundig advies voorzien.

We take care of everything for you!