BCF International Engels
BCF International Nederlands
  • +31(0) 546 868 245

Fulfillment

 

Naast het ontwerpen en produceren van een breed scala aan verpakkingen, kan BCF International u ook van dienst zijn bij het inpakken en verpakken van uw producten, oftewel alle werkzaamheden op het gebied van fulfilment. In ons ruim 80-jarige bestaan hebben wij alle nodige kennis en ervaring verworven om u ook op dit vlak een uitstekende service te kunnen bieden. En dat doen we dan ook graag!

 

Onze diensten

 

Indien u producten heeft die verpakt moeten worden, dan kan BCF International u daar ook bij van dienst zijn. Wij kunnen inpakken en verpakken met door ons geproduceerde verpakkingen, maar ook met door u aangeleverde verpakkingen. Hierbij kunt u denken aan verpakkingen voor speciale acties, het afvullen van displays, het inpakken van kerstpakketten, het inpakken van relatiegeschenken en het inpakken en verpakken van andere soortgelijke promotionele doeleinden.

Daarnaast hebben we de mogelijkheid de producten voor u tijdelijk op te slaan.

Alle bovengenoemde werkzaamheden worden uiteraard met de grootste zorg uitgevoerd, compleet in lijn met uw bedrijfswaarden.

 

Meer weten?

 

Wilt u graag meer informatie met betrekking tot onze diensten op het gebied van fulfilment, neemt u dan contact op met BCF International. We helpen u graag verder!

We take care of everything for you!