BCF International Engels
BCF International Nederlands
  • +31(0) 546 868 245

Maatwerk

 

Bent u bezig met het organiseren van een (spaar)actie en wilt u hiervoor promotionele spellen of een promotionele verpakking laten maken? Dan bent u bij BCF International aan het juiste adres.

 

De mogelijkheden

 

BCF International kan u van dienst zijn bij het ontwerpen en produceren van actiematige puzzels en promotionelespellen, voor bijvoorbeeld supermarkten en drogisterijen die speciale spaaracties organiseren. Heeft u al precies in uw hoofd hoe uw actie puzzel of spel eruit moet komen te zien, dan nemen wij al uw wensen natuurlijk mee in het ontwerp. Maar ook wanneer u nog geen concreet beeld heeft van het eindresultaat kunt u bij ons terecht. BCF mensen zijn creatieve meedenkers, die u kunnen helpen bij het maken van de beste innovatieve ontwerpen. BCF International is bijna geheel self-supporting, wat betekent dat wij bijna alles in eigen huis produceren. En dat geeft u alle vrijheid die u zich maar kunt wensen!

 

Meer weten?

 

Heeft u behoefte aan meer informatie met betrekking tot onze diensten op het gebied van actie puzzels en promotiespellen, schroomt u dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons terecht voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte!

We take care of everything for you!