BCF International Engels
BCF International Nederlands
  • +31(0) 546 868 245

Waarom BCF International

 

BCF International produceert puzzels, bordspellen, kaartspellen en familiespellen in alle soorten en maten. Ook voor een luxe verpakking, bedrukte verpakking, massieve verpakking of omplakte verpakking kunt u bij ons terecht. Sinds de oprichting in 1929 hebben wij als legpuzzelproducent en spellenproducent een enorme hoeveelheid gespecialiseerde kennis en ervaring opgedaan om al onze klanten optimaal van dienst te kunnen zijn. En de klant staat centraal bij BCF. Wij zijn pas tevreden als u dat bent. We streven er dan ook naar om zoveel mogelijk met u mee te denken en zo tot het gewenste eindresultaat te komen.

 

Waarom BCF International?

 

Eén van de voornaamste redenen voor u om bij BCF International in te kopen, is dat bijna alles bij ons in eigen huis gebeurd; van conceptontwikkeling tot design, van drukken tot stansen en snijden, van cacheren tot assembleren, van in- en verpakken tot vacuümvormen, van puzzelstukjes uitbreken tot omplakte doos-opzetten. Zelfs het eventueel gewenste kunststof interieur produceren wij zelf. We hebben er de technische faciliteiten voor, dus waarom niet? Voor de onderdelen die we niet zelf kunnen produceren hebben we geclassificeerde toeleveranciers. Wij nemen uw zorg uit handen!

Doordat wij bijna geheel self-supporting zijn, kunnen wij ten allen tijde toezien op de kwaliteit. Het betekent dat niet alleen wij, maar ook u gedurende het hele proces de volledige controle in handen kunnen houden.

Maar het komt ook onze flexibiliteit ten goede. Bij BCF International bent u dan ook verzekerd van een betrouwbare en korte levertijd. Dit alles leidt tot een tevreden klant, en dat is, zoals u inmiddels al weet, ons voornaamste doel.

 

Productie voor derden

 

In ons 80 jarige bestaan zijn wij uitgegroeid tot een belangrijke productiepartner voor veel opdrachtgevers door geheel Europa. BCF mensen zijn creatieve meedenkers voor onder andere uitgeverijen in heel Europa en dat leidt vaak tot innovatieve ontwerpen. Daarnaast leent ons machinepark zich ook uitstekend voor producties voor derden. BCF International produceert jaarlijks vele miljoenen eenheden puzzels, spellen en geschenkverpakkingen voor een groot aantal Europese opdrachtgevers. Kwaliteit, flexibiliteit, betrouwbare en korte levertijden, in combinatie met scherp concurrerende prijzen zijn in deze tijd belangrijke eigenschappen die een fabrikant moet bezitten. Kortom, ook op het gebied van productie voor derden is BCF International uw ideale partner.

We take care of everything for you!