BCF International Engels
BCF International Nederlands
  • +31(0) 546 868 245

 

Promotionele verpakkingen en spellen

 

Wanneer u uzelf als zelfstandig ondernemer of bedrijf op de kaart wilt zetten, dan is promotiemateriaal natuurlijk onmisbaar. BCF International is uw partner als het aankomt op het ontwerpen en produceren van promotionele verpakkingen, puzzels en spellen.

 

De mogelijkheden

 

Wanneer we spreken over promotiemateriaal voor uw onderneming of organisatie, dan denkt u wellicht eerst aan de meest gangbare zaken, zoals bijvoorbeeld pennen die met uw logo zijn bedrukt. Maar u kunt ook denken aan een promotionele verpakking voor een notitieblok, USB stick, oplader en Bluetooth speakers. De mogelijkheden zijn eindeloos! Ook wanneer u een relatiegeschenken verpakking, kerst verpakking of sinterklaas verpakking wilt laten vervaardigen kunnen wij u helpen.

Bij het ontwerpen van uw promotionele verpakking of promotionele spellen zorgen wij ervoor dat uw logo en huisstijl op de juiste manier in het ontwerp worden verwerkt, zodat de gewenste uitstraling wordt gecreëerd. U wordt vanaf het prille begin tot aan de complete uitvoering bij het proces betrokken, zodat u altijd verzekerd bent van het gewenste eindresultaat – en wij van een tevreden klant!

 

Meer weten?

 

Of u nu al precies weet wat u wilt hebben, of graag eerst nog even wat inspiratie op wilt doen, BCF International staat voor u klaar. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte!

We take care of everything for you!