BCF International Engels
BCF International Nederlands
  • +31(0) 546 868 245

Puzzels

 

Bent u van plan om een puzzel te laten maken voor commerciële, zakelijke of promotionele doeleinden? Voor puzzelproducties bent u bij BCF International aan het juiste adres! Wij zijn als puzzelfabrikant gespecialiseerd in het produceren van puzzels in vele soorten en maten. Of het nu gaat om een puzzel voor kinderen, tieners of volwassenen, blauw of grijs puzzel karton, een eenvoudige of een complexe legpuzzel, een puzzel met weinig of veel puzzeldelen, een kleine of juist een grote oplage, het maakt niet uit. BCF International puzzelt net zo lang tot u tevreden bent!

 

De mogelijkheden

 

Wanneer u uw puzzel door BCF International laat vervaardigen, kunt u helemaal zelf bepalen hoe het eindresultaat eruit komt te zien. Wij doen als puzzelproducent namelijk alles in eigen huis: van conceptontwikkeling tot ontwerp, van drukken tot stansen, van cacheren tot assembleren, van het uitbreken van puzzelstukjes tot het opzetten van de omplakte dozen. Dankzij de vele mogelijkheden op het gebied van afwerkingen kunnen wij zorgen dat uw puzzel van de gewenste uitstraling wordt voorzien. U wordt vanzelfsprekend nauw betrokken bij het gehele ontwerpproces van uw puzzel, zodat u verzekerd bent van een resultaat dat in alle opzichten aan uw wensen voldoet.

 

Meer weten?

 

Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van puzzelproducties. BCF International is u graag van dienst!  

We take care of everything for you!