BCF International Engels
BCF International Nederlands
  • +31(0) 546 868 245

Spellen

 

BCF International beschikt als spellenproducent over alle kennis en ervaring die nodig is bij het creƫren van spellen die in alle opzichten aan uw wensen voldoen; niet alleen op het gebied van constructie en kwaliteit, maar ook met betrekking tot het design en de uitstraling van het spel.

 

De mogelijkheden

 

Wij hebben een ruime ervaring in het produceren van diverse familiespellen, bordspellen, kaartspellen, kinderspellen, memoryspellen en nog veel meer. BCF International verzorgt de gehele ontwikkeling en productie van uw spel, inclusief speelbord, speelkaarten, speldoos interieur, pionnen, notitieblok, potloden, dobbelstenen, gebruiksaanwijzingen, enzovoorts. Vrijwel alles wordt in eigen huis geproduceerd, zodat niet alleen wij als spellenproducent maar ook u als spellenuitgeverij de volledige controle over het productieproces behoudt. Voor de onderdelen die we niet zelf produceren hebben we uitstekende partners. Deze werkzaamheden zijn routinewerk voor ons, waardoor u altijd verzekerd bent van een uitstekend resultaat. Wij nemen uw zorg uit handen!

 

Meer weten?

 

Graag laten wij u in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden zien. Heeft u behoefte aan een deskundig advies, dan kunt u uiteraard ook bij ons terecht. Bij elk advies nemen we niet alleen de kosten en uw budget mee, maar houden we ook rekening met de logistieke aspecten van het verpakkings- en leveringsproces van uw product. Of het nu gaat om speelkaartspellen, een memoryspel of een familiespel, we zijn u graag van dienst! Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte!

We take care of everything for you!